2007. május 30., szerda

Beiratkoztam a konyvtarba

Igy sokkal olcsobb netezni. :) Fel evre napi 3 ora csak 12£. A hulyenek is megeri.
Igy megis azt tudom mondani, hogy nem lesznek azert olyan ritkak a bejelentkezeseim.
Ami eddig furcsa, hogy kedvesek az emberek. Nem vagyok egy allandoan vigyorgo fajta, de egyaltalan nem okoz gondot kedvesen mosolyogni a vendegekre, mert ok is visszamosolyognak.
A szallodat alapvetoen idosebbek latogatjak. Foleg 50 folottiek, de a vendegek nagy resze 70 koruli. Magyarorszagon szinte elkepzelhetetlen, hogy egy 70 koruli hazaspar vagy bartok elmenjenek videkre egy szallodaba nyaralni. Vagy legalabbis az en kornyezetemben nem szokas. Itt ez mindennapos.
A munka abbol all, hogy reggel felszolgalom a kavet es teat, meg elviszem a hasznalt tanyerokat, es mosolygok. Amikor vegeztek, kitakaritjuk az ettermet, es megteritunk a vacsihoz. A vacsit menubol valasztjak a vendegek. Eloetel, foetel, desszert, sajt es kave. Majd teritunk reggelihez.
Tegnap elkovettem egy akkora hibat, hogy a tulaj uvoltott velem (4.nap), azt hittem mehetek is csomagolni, es irany haza. Szerencsere azert ez nem kovetkezett be.
Az angolok eleg szertartasosan esznek. Nagyon angolok. :) De jopofa.
Mar borravalot is kaptam ket vendegtol, szoval mar volt egy kis bevetelem is. :) Azert meg boven vezetnek a kiadasok.
Itt a konyvtarban le tudom majd tolteni a kepeket a fenykepezorol es kozre is adom, de egyelore ezzel varok, mert majdnem minden nap esik :(, es csak 3 kep keszult eddig.
Amikor szabad napom lesz, akkor a kornyeket is fel szeretnem deriteni. Naponta 5 ora szabadidom van napkozben, ez eleg a szomszed falu (ahol a konyvtar is van) bejarasara. Nagyobb kiruccanast csak teljesen szabad napon tudok megejteni majd.
Honvagyam van. Hideg van. Uuuugy ennek egy huslevest.... Napi ketszeri etkezes biztositva van, es a konyha is jo. A kolbaszukat peldaul kifejezetten szeretem. De hianyoznak az otthoni izek. Mondjuk hoztam magammal leveskockat, de kell meg venem valami levesteszta felet, meg egy lagalabb fel literes kublit, amibe tudok forro vizet engedni. Legfokepp azonban a hidegtol szenvedek. 4 azaz negy takaroval alszom. Ezek 2 szemelyesek, ugy hasznalom oket, mintha egy nagy halozsak lenne az egesz. Igy nem fazom ejjel. Reggel viszont nem nagyon akarodzik kikelni az agybol.
Egyelore ennyi jutott eszembe. Azt hiszem fogok irni magamnak kis emlekeztetoket, hogy mirol is erdemes beszamolni.
Hamarosan jelentkezem.

1 megjegyzés:

Hayim Bacsi írta...

Szio!
Egy lepessel kozelebb Ausztraliahoz. De maga Nagy-Brittania sem lehet rossz elmeny. London nekem sem jott be, Skocia annal inkabb. Sok sikert es boldogsagot kivanok, es biztos fogom meg olvasni a nejegyzeseid, ugyhogy irj gyakrabban, mint en :-)). Hayim